Camping vakantie Noord-Italië

Glinsterende meren, prachtige natuur en romantische steden

Het Gardameer is ideaal voor een camping vakantie in Italië . Langs de oevers van het blauw-glinsterende meer liggen prachtige stadjes met stijlvolle boetieks en de allerbeste Italiaanse trattoria. Dit gebied is zo mooi, dat het begrijpelijk is waarom het door de eeuwen heen zo goed beschermd is.

Wilt u op camping vakantie met kinderen? Rondom de het Gardameer is van alles te doen. Watersportfans ontmoeten elkaar op de stranden en steigers om te windsurfen, zeilen of kajakken op het zonovergoten water. In Peschiera, San Vito of Bardolino kunt u alle benodigde materialen huren.

De magie gaat verder langs de Adriatische kust. Hier wordt geschiedenis en schoonheid gecombineerd in romantische steden. Bezoek ze tijdens uw Italië camping vakantie en voel de charme van Venetië tijdens een gondeltocht of de intense liefde tussen Romeo voor Julia op het beroemde balkon in Verona.

Regio's in Noord-Italië

Ontdek vanaf uw Italië camping de weelde en de majesteit van Venetië, Verona met zijn Romeinse amfitheater en de perfect bewaard gebleven steden Bologna en Ferrara.

Meer over deze regio ›

Maak tijdens uw camping Italië vakantie een boottocht over hert Gardameer of kies uit een van de vele watersporten. Aan het einde van de dag wachten de gezellige en stijlvolle plaatsjes op uw bezoek.

Meer over deze regio ›