Verzekeringen

Allianz Global Assistance

Bij een zorgeloze vakantie hoort natuurlijk een goede reis- en annuleringsverzekering. Eurocamp heeft met Allianz Global Assistance een verzekeringspakket samengesteld welke helemaal is afgestemd op een Eurocamp vakantie. Perfect op maat en zó geregeld.

Annuleringsverzekering

Reisverzekering

Kortlopende Annuleringsverzekering

Als u een vakantie heeft geboekt is het laatste dat u wilt, dat deze niet doorgaat. Met de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance bent u uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking.

  • Zeer ruime dekking
  • Premie 6,5% van de reissom (inclusief assurantiebelasting)

Meer over de Kortlopende Annuleringsverzekering »

Reisverzekering

Annuleringsverzekering

Reisverzekering Travelselection Europa

Wilt u geen enkel risico nemen en gewoon met een zeker gevoel op vakantie gaan? Met de  Reisverzekering Travelselection Europa komt u niet voor verrassingen te staan.

De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal wanneer u minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is heel compleet en bestaat uit de volgende elementen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten.

  • Premie per gezin per dag: € 8,00 (inclusief assurantiebelasting)
  • Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd

Meer informatie over de Kortlopende Reisverzekering »


Hulp nodig?

Heeft u via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 02 290 61 00. Vanuit het buitenland belt u 0032 2 290 61 00. De medewerkers zitten klaar om u te helpen.

Meer informatie

Na het afsluiten van een verzekering ontvangt u een bevestiging met daarbij de verzekeringsvoorwaarden. Bewaar deze goed, want de verzekeringsvoorwaarden zijn bepalend voor de beoordeling van claims. Wilt u meer informatie over de premie en/of dekking? We helpen u graag.