Handige extra’s voor baby’s en kinderen

Baby- en kinderextra's

Alles is aanwezig

Vakanties met baby’s en peuters vragen om heel wat extra bagage! Op al onze campings kunt u een ruim aanbod aan baby- en kinderartikelen reserveren: van kinderstoel tot babybad. Eurocamp zorgt ervoor dat u met voldoende ruimte in uw auto op weg kunt. Handige extra’s kunt u direct bij uw boeking reserveren of via 'mijn Eurocamp' tot 24 uur voor vertrek. Alles staat dan bij aankomst voor u klaar!

Reserveer baby- en peuterextra's

  • Campingbedje - € 2,00 per nacht
  • Kinderstoel - € 2,00 per nacht
  • Babybadje - gratis
  • Potje - gratis
  • Aankleedkussen - gratis
  • Bedhekje - gratis
  • Linnenpakket campingbedje - € 12,-
Kinderstoel

Kinderstoel

Uw kind eet tijdens de vakantie veilig mee aan tafel in onze hoge kinderstoel. Compleet met handig tafelblad. Hiervoor betaalt u € 2,00 per nacht. 

Campingbedje

Campingbedje

Het campingbedje is circa 101 x 71 cm groot en een eigen plek in de kinderslaapkamer. Wilt u genoeg ruimte voor een campingbedje in de ouderslaapkamer? Kies dan voor de stacaravan Aspect. In de stacaravan Azure met 2 slaapkamers en in enkele Classic stacaravans met 2 slaapkamers past het campingbedje uitsluitend in de woonkamer. U betaalt voor het campingbedje € 2,00 per nacht. Het campingbedje beschikt over een standaard dunne matrasbodemplaat. Een los matrasje dient u zelf mee te brengen

Baby extra's

Badje, aankleedkussen & potje

Voor uw vakantie met kleine kinderen kunt u op al onze campings direct bij boeking gratis extra’s reserveren: een aankleedkussen, babybadje en potje.

Buggy huren op de camping

Linnenpakket campingbedje

Ook het beddengoed voor het campingbedje van uw baby of peuter kunt u reserveren op alle campings. U reserveert 2 lakentjes en 1 dekentje voor € 12,-

Bedhekje

Kinderen vanaf 2½ jaar zijn te groot voor ons campingbedje, maar hebben nog wel extra bescherming nodig in een eenpersoonsbed. Daarom kunt u direct bij boeking een gratis bedhekje reserveren.

Oppasservice bij de accommodatie

Oppasservice

Wilt u ‘s avonds een keertje samen uit eten of een romantische strandwandeling maken? Op onze campings met kinderclubs kunt u gebruik maken van de Eurocamp oppasservice. Onze medewerkers zijn gescreend en hiervoor speciaal opgeleid. Wilt u gebruik maken van deze oppasservice? Vraag dit onze spelleiders dan minstens een dag van te voren. € 7,50 per uur tot middernacht en € 10,- per uur vanaf middernacht. Voor twee gezinnen met accommodaties naast elkaar die daardoor aan één oppas voldoende hebben, betaalt u € 10,- per uur tot middernacht en € 15,- per uur vanaf middernacht.

Speluitleen bij de receptie

Speluitleen

In de Eurocamp receptie hebben we een heel assortiment aan spellen om uit te kiezen. Leen hier gratis extra’s zoals boeken, spelletjes, sportartikelen en nog veel meer!

Kano lenen

Kano-uitleen

Op een aantal campings aan een meer of rivier kunt u gratis gebruik maken van de Eurocamp kano. Leuk om de omgeving vanaf het water te verkennen! Bij de campinginformatie ziet u of er gratis kanoverhuur is.