Geheimen van Europa

Verborgen schatten

Zin in een uniek zomeravontuur? Ontdek de verborgen schatten van Europa en beleef uw vakantie op een andere manier.

De omgeving van onze campings staan bol van activiteiten om uit te proberen en bijzondere plaatsen om te ontdekken. Met deze unieke belevenissen vult u uw eigen vakantieavontuur in. Of ontdek zelf een verborgen schat. De keuze is aan u!

Kitesurfen in de Vendee

Kitesurfen in de Vendee

Dol op grote golven, actie en avontuur? Dan bent u op het juiste adres bij een van de kitesurfscholen langs de kust van de Vendée. Ervaar de mix van surfen, vliegeren, fitness en kunstvliegen. Een ongelooflijke ervaring voor wie de kracht - en het lef – heeft om deze sport uit te proberen.

Aanbevolen camping: Le Clarys-Plage ›

Menhirs Bretagne

Machtige staande stenen

Midden in Bretagne staan de menhirs van Carnac. Ontdek het raadsel van de gigantische stenen die rechtop in de grond staan. Het zijn er meer dan 3.000 en sommigen zijn wel 6.000 jaar oud. Het verhaal achter deze stenenvelden is tot op de dag van vandaag een mysterie. Laat je verrassen en ga op ontdekkingstocht op deze unieke plek.

Dichtstbijzijnde camping: La Grande Metarie ›

Château de Pierrefonds

Bestorm het Château de Pierrefonds

Het kasteel van Pierrefonds torent hoog boven het bos van Compiègne uit en is een sprookjeskasteel met een boeiende geschiedenis. Het Château werd gebouwd in de 15e eeuw, verwoest door Louis XIII in de 17e eeuw en in de 19e eeuw op een prachtige manier weer opgebouwd door Napoleon III. Het kasteel van Pierrefonds is een meesterwerk onder de kastelen.

Dichtstbijzijnde camping: La Croix du Vieux Pont ›

Geniet van de vrede in Noord-Frankrijk

Een bezoek aan de slagvelden van Normandië en Picardië en de beroemde D-Day invasiestranden uit de Tweede Wereldoorlog is een indrukwekkende belevenis. Ontdek hoe hier 6 juni 1944 duizenden geallieerde militairen landden, die vervolgens hun leven opofferden voor de vrede in Europa. Zij worden hier op een passende manier herdacht.

Dichtstbijzijnde camping: La Bien Assise ›