Kamperen met tieners
Camping activiteiten voor tieners

Tieners ontmoeten elkaar bij Base voor strandfeesten, uitjes naar een attractiepark en om allerlei sportieve activiteiten voor tieners uit te proberen. Of ze gaan samen pizza eten, karten of volleyballen. Wat onze campings uw tieners te bieden hebben is bijna teveel om op te noemen.

Bekijk Base om te zien op welke campings er activiteiten voor tieners zijn.


Op zoek naar een leuke tiener camping? Gebruik de zoek & boek mogelijkheden en bekijk op de campingpagina welke leuke tieneractiviteiten er op en in de omgeving van de camping mogelijk zijn. Ga fijn kamperen met een vakantie met tieners.

Kids Clubs - Base

Dit is je kans om met je nieuwe vrienden plezier te maken. Probeer nieuwe sporten uit of ga samen op pad met de Base kinderclub. Speciaal voor tieners.

Meer over Base ›

Top 5 campings voor tieners

Camping vakantie met tieners

Domaine des Ormes

Actie en avontuur! Een klimparcours door de boomtoppen, klimwand, paardrijden, crazygolf, wakeboarden…. Je vervelen is hier onmogelijk. Of spetter rond in het waterpark met glijbanen en golfslagbad.

Camping Domaine des Ormes ›
Camping vakantie met tieners

Ca'Savio

Direct aan het strand en ideaal voor een bezoek aan de beroemde stad Venetië. Met 5 zwembaden is er genoeg waterplezier voor iedereen! Of ga naar waterpretpark Aqualandia op 20 minuten rijden.

Camping Ca'Savio ›
Camping vakantie met tieners

Les Sablons

Direct aan het strand. Bezoek waterpretpark Aqualand of het aquarium in Cap d'Agde. Doe mee met de leukste activiteiten voor tieners bij Base. Of durf jij het klimparcours door de boomtoppen aan?

Camping Les Sablons ›
Camping vakantie met tieners

Castell Montgri

Maak je klaar voor dagen vol vakantieplezier! Laat je dansmoves zien op in de ondergrondse disco. Maak nieuwe vrienden bij gratis tienerclub Base. Of ga voetballen op het verlichte voetbalveld.

Camping Castell Montgri ›
Camping vakantie met hond

Le Vieux Port

Grote, levendige camping. Maak nieuwe vrienden bij gratis tienerclub Base of doe mee met paardrijden, basketbal of voetbal. Het waterpark heeft een golfslagbad, waterglijbanen en een piratenschip.

Camping Le Vieux Port ›

Boek nu uw vakantie met tieners!