Proef de authenticiteit van uw vakantiebestemming in deze heerlijke restaurants. We hebben ze zelf voor u uitgeprobeerd!
‘Wandel na een lange dag op het strand naar het regionaal bekende restaurant ‘Tatina de la Playa ' in het centrum van Bidart. Met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Kijk naar de zonsondergang terwijl u geniet van een fantastische Kir Royale en beslist welke vis u op uw bord wilt hebben. Onze tip: probeer de 'Thon à la Basquaise' (tonijnfilet in een saus van tomaat en paprika). '
Mike, Product Manager
‘Het familierestaurant van Cedric & Nathalie ligt op slechts 5 minuten lopen van camping Les Sablons. De gastheer en gastvrouw van ‘Le Provençal’ serveren een breed scala aan zeevruchten en traditionele gerechten, voor alle smaken en budgetten. De 'Domaine de Preignes' wijn uit de plaatselijke wijngaard is een absolute must voor bij uw maaltijd. '’
Mike, Product Manager
‘Brasserie' Le Solazo' in het hart van Argelés-Plage serveert een breed scala aan lokale en internationale gerechten. Probeer een pizza Calzone of een 'Galette Complete' (een hartige, gevulde, pannenkoek). Ik kies altijd voor de vulling ham, kaas en champignons. Hmmmm.’
Mike, Product Manager
‘Een van de hoogtepunten uit de keuken van Umbrië zijn zwarte truffels. Geraspt over de pasta of gemengd in sauzen en in paté. Ze worden vak ‘het zwarte goud van Umbrië’ genoemd. Proef een heerlijk bord truffelpasta in restaurant ‘Porcello Felice’ (De Vrolijke Big) op camping Il Collaccio, terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht het landschap. Stat u liever zelf in de keuken? Boek een kookcursus en leer koken als een echte ‘Italiaanse mama’! ’
Laura, Product Manager
‘Drie delen Prosecco, 2 delen Aperol, 1 deel bruisend bronwater. De stijlvolle Aperol Spritz werd geïntroduceerd in Padua in 1919 en is uitgegroeid tot dé cocktail van Italië. Proef dit heerlijke aperitief met een frisse, pittige smaak.’
Overal in Italië
Laura, Product Manager
‘Scottiglia di Cinghiale (Toscaanse stoofpot van wild zwijn) is heerlijk stevige kost. Het wordt geserveerd in vele lokale trattoria in Toscane en het staat in het naseizoen zeker op de menukaart ‘Ristorante Vecchio Girasole’ op Camping Norcenni Girasole Club. De eigenaar van de camping is een afgestudeerd sommelier en organiseert wijnproeverijen en kooklessen op het terrein. Het restaurant is zijn trots. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels en eet u samen met de lokale bevolking Toscaanse lekkernijen. ’
Laura, Product Manager
‘Siciliaanse zoete gebakjes, of 'Dolce', zoals de locals ze noemen, worden geproduceerd door ervaren banketbakkers op ‘het eiland van de zon’. In elke stad en in elk seizoen worden verschillende gebakjes gemaakt. De ultieme traktatie is Cannoli Siciliani. Deze krokante schelp is gevuld met slagroom, ricotta en chocolade chips en heeft een laagje poedersuiker om het af te maken. La dolce vita!’
Laura, Product Manager