Alle vrijheid met de Flex & Relax Garantie

Boek nu, betaal later

Dag voor vertrek omboeken of geld retour

Boek uw vakantie voor 2021 en verheug u zorgeloos op uw volgende vakantie, want met de Flex & Relax Garantie loopt u geen enkel risico. En zeg nou zelf; die geweldige vakantie-momenten zijn nu kostbaarder dan ooit tevoren!

Deze buitengewone tijden vragen om buitengewone extra service, dus gaan we verder dan ooit om u onbezorgd te laten genieten in een veranderende wereld. Vrijheid, flexibiliteit én de geruststelling dat u uw geld niet kwijt bent als u een Eurocamp-vakantie boekt, die zekerheid bieden wij u graag. Ook voor onze klanten die met een Corona-voucher hebben geboekt. Boek bij Eurocamp en u boekt met vertrouwen. Uw vakantie en uw geld is veilig bij ons.

Wij garanderen u alle vrijheid - Ontdek hier waarom onze vakanties alle vrijheid bieden die u nodig heeft om samen te genieten ›


Geld Terug Garantie

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege het advies van de overheid om niet af te reizen, dan kunt u kiezen voor een andere bestemming, een voucher of u krijgt uw geld retour.

Gratis omboeken

U kunt tot 1 dag voor vertrek kosteloos uw vakantie omboeken naar één van onze campings, wanneer u door overheidsbeperkingen niet kunt afreizen. Altijd tot 7 dagen voor aankomst kosteloos omboeken ongeacht de reden.

Boek nu, betaal later

Als u nu boekt, betaalt u alleen de aanbetaling. Acht weken voor vertrek betaalt u het hele bedrag. Heeft uw vakantiebestemming een negatief reisadvies? Dan mag u wachten met de restantbetaling tot het reisadvies weer positief is.

Aangesloten bij ANVR & SGR

Eurocamp is aangesloten bij de SGR. Dus heeft u een vakantie geboekt? Dan weet u zeker dat uw betaling in goede handen is. SGR staat garant, dus wat er ook gebeurt, uw reis wordt uitgevoerd of terugbetaald. Wel zo prettig in deze tijd!


Voorwaarden

Geld Terug Garantie

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege negatief reisadvies van de overheid, dan kunt u kiezen voor een andere bestemming of een voucher. Ontvangt u liever geld retour, dan kunt u na ontvangst van de voucher aangeven dat u geld terug wilt. U ontvangt het hele bedrag van uw boeking retour.

Gratis omboeken

Tot 7 dagen voor vertrek – U kunt tot 7 dagen voor aankomst eenmalig kosteloos omboeken. Dit mag naar een andere bestemming of naar een andere datum in 2021, ongeacht de reden.

Tot 1 dag voor vertrek - U kunt tot 1 dag voor aankomst kosteloos omboeken* wanneer:

  • uw reisbestemming in een negatief reisadvies is veranderd
  • u of iemand uit uw reisgezelschap positief getest is op COVID-19
  • u op dat moment in een quarantainegebied verblijft

Weet u nog niet wanneer u wel op vakantie wilt? Kies dan voor een Eurocamp-voucher, dan houdt u de vakantie tegoed.


Boek nu uw vakantie!


* Indien de gewijzigde boeking duurder is dan betaalt u het verschil bij. Als uw gewijzigde reis goedkoper is ontvangt u geen geld retour.

** Let op, deze annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op vakanties die zijn omgeboekt vanuit 2020. Als u de vakantie in 2020 hebt omgeboekt naar 2021, zijn annuleringskosten van toepassing volgens de boekingsvoorwaarden op het moment dat je oorspronkelijke vakantie werd geboekt.

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ›