Boek nu uw luxe campingvakantie zonder risico

Boek nu, betaal later
Geld Terug Garantie

Geld Terug Garantie

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege het advies van de overheid om niet af te reizen (vanaf 1 week voor aankomst), dan kunt u kiezen voor een andere bestemming, een tegoedbon of u krijgt uw geld retour.

Kosteloos annuleren

Kosteloos annuleren

Wilt u graag die populaire camping alvast reserveren voor 2022? U zit nergens aan vast. Boek nu en u kunt tot 1 maart 2022 uw vakantie kosteloos annuleren. U ontvangt uw aanbetaling in dat geval weer retour.

Gratis omboeken

Gratis omboeken

U kunt tot 1 dag voor vertrek kosteloos uw vakantie omboeken naar één van onze campings, wanneer u door overheidsbeperkingen niet kunt afreizen. Altijd tot 7 dagen voor aankomst kosteloos omboeken ongeacht de reden.

Boek nu, betaal later

Boek nu, betaal later

Als u nu voor 2022 boekt, betaalt u alleen de aanbetaling van slechts € 99,-. Acht weken voor vertrek betaalt u het hele bedrag. Heeft uw vakantiebestemming een negatief reisadvies? Dan mag u wachten met de restantbetaling tot het reisadvies weer positief is.Geld Terug Garantie
vanaf 1 week voor aankomst
Gratis omboeken *
tot 1 dag voor aankomst
Eigen verzekering **
De geboekte camping ligt in negatief reisgebied (code oranje/rood)
Quarantaine is verplicht bij aankomst in het gebied van de gereserveerde camping
U of iemand in uw reisgezelschap is positief getest op COVID-19
 
U of iemand in uw reisgezelschap is positief getest op COVID-19 binnen 1 dag voor aankomst
 
U of iemand in uw reisgezelschap moet in quarantaine net voor de vakantie
 
U of iemand in uw reisgezelschap moet tijdens de vakantie verplicht in quarantaine na positieve test
 

* U kunt omboeken naar een andere bestemming. Wordt uw nieuwe vakantie duurder, dan compenseren wij tot € 100,- in uw reissom.
** Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u bij uw verzekeraar nagaan of u in deze gevallen een claim kunt indienen.


Corona FAQ

Corona - FAQ

Alle antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus.

Bekijk de Corona FAQ ›

SGR Garantie

SGR garantie

Eurocamp is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Dat betekent een vakantie volgens hoge kwaliteitseisen en met alle garanties. En dat is nu belangrijker dan ooit, want u weet zeker dat wanneer u een vakantie bij ons boekt, uw geld veilig is.


Voorwaarden

Geld Terug Garantie

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege negatief reisadvies van de overheid, dan kunt u kiezen voor een andere bestemming voor 2021 of 2022, een tegoedbon of uw geld retour.

Gratis omboeken

Tot 7 dagen voor aankomst– U kunt tot 7 dagen voor aankomst eenmalig kosteloos omboeken. Dit mag naar een andere bestemming of naar een andere datum in 2021, ongeacht de reden.

Tot 1 dag voor aankomst- U kunt tot 1 dag voor aankomst kosteloos omboeken* wanneer:

  • uw reisbestemming in een negatief reisadvies is veranderd
  • u of iemand uit uw reisgezelschap positief getest is op COVID-19
  • u op dat moment in een quarantainegebied verblijft

Boek nu uw vakantie!


* Indien de gewijzigde boeking duurder is dan betaalt u het verschil bij. Als uw gewijzigde reis goedkoper is ontvangt u geen geld retour.

** Let op, deze annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op vakanties die zijn omgeboekt vanuit 2020. Als u de vakantie in 2020 hebt omgeboekt naar 2021, zijn annuleringskosten van toepassing volgens de boekingsvoorwaarden op het moment dat je oorspronkelijke vakantie werd geboekt.

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ›