De organisatie

Duik onze geschiedenis in

Het beste van twee werelden

De gezelligheid en de vrijheid van het campingleven én de luxe van een complete ingerichte stacaravan of bungalowtent. Dat was 40 jaar geleden het idee achter Eurocamp. En dat geldt nog steeds, al heeft de tijd niet stil gestaan!

Company History

Onze geschiedenis

Eurocamp is opgericht in 1973. Alan Goulding nam de eerste golf van vakantiegangers die op zoek waren naar vrijheid en avontuur mee naar Bretagne in Frankrijk. Gedurende de jaren ‘80 werden luxe campingvakanties steeds populairder. Het aantal boekingen bij Eurocamp steeg steeds verder. We gingen op zoek naar meer verschillende vakantiebestemmingen en introduceerden de stacaravans. Deze innovatieve stappen hielpen ons om marktleider op het gebied van campingvakanties te blijven.

Company History

Schommelen op de beurs

Ook aan de zakelijke kant veranderde er sinds de jaren 80 veel. In 1981 werden we gekocht door de in Londen gevestigde retail groep ‘Combined English Stores plc’. We namen kleinere concurrenten op in het bedrijf, totdat we in 1991 klaar waren om de beurs op te gaan!

Sindsdien zijn we blijven groeien als bedrijf. We zijn nu deel van de Homair groep, al meer dan 20 jaar specialist in outdoorvakanties. We bieden samen ongeveer 300 vakantiebestemmingen in heel Europa.

Meer zekerheid in Nederland

Meer zekerheid in België

Ook in België wordt Eurocamp een succes. In 1986 werd de succesvolle overstap naar de Belgische markt gemaakt.

Onze reisbemiddelaar voor België is Camping in Comfort B.V., gevestigd in Amersfoort - Nederland. Hier werken ongeveer 17 medewerkers en bij hun kunt u terecht voor al uw vragen betreffende uw Eurocamp vakantie.