Coronavirus informatie

Actuele stand van zaken over uw vakantiebestemming

Op deze pagina houden we u op de hoogte over de actuele coronaregels van onze vakantiebestemmingen. Bekijk hieronder wat de actuele inreisregels zijn van uw vakantieland.


Eurocamp holidays

Reisadvies per vakantieland

We raden u aan om op de hoogte te blijven van het overheidsadvies van België.

De Europese Unie heeft ook een website gemaakt met de nieuwste informatie voor reizen naar elk Europees land en met links naar land specifieke Covid-19-richtlijnen.


Flex & Relax Garantie

Flex & Relax Garantie

Plannen kunnen veranderen in deze buitengewone tijden, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij een buitengewone service in het leven geroepen: de Flex & Relax Garantie. Deze krijgt u gratis bij u een boeking voor 2022. We gaan verder dan ooit om u onbezorgd te laten genieten in een veranderende wereld. Met onder andere Geld Terug Garantie en Omboek Garantie.

Flex & Relax Garantie ›


Eigen medewerkers

Veilig op vakantie

Wij zetten alles op alles om u weer veilig te kunnen verwelkomen op onze campings. We hebben extra gezondheids- en veiligheidsprocessen rondom COVID-19. Daarnaast wordt ons team weer expliciet getraind op de nieuwste protocollen. Uiteraard worden de campings en accommodaties extra grondig gereinigd.


Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30 uur. Via: 03 808 08 80 of via de Live chat op onze website. Bekijk voordat u contact opneemt met ons team onze pagina met meest gestelde vragen. Wellicht vindt u hier het antwoord op uw vragen!