Coronavirus informatie

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en denken graag met u mee.

In de media zijn berichten verschenen over een extra maatregelen in Frankrijk. Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en proberen u zo goed als het kan te informeren.

Extra maatregelen Frankrijk

Onderstaande is hetgeen we op dit moment begrijpen over de extra maatregelen in Frankrijk:

Vanaf 21 juli 2021 is het mogelijk dat u (alle reizigers vanaf 18 jaar en ouder) bij het inchecken op een camping in Frankrijk een pass sanitaire (Digitaal Corona Certificaat - DCC) moet kunnen tonen. Op de camping zelf heeft u de pass NIET nodig om gebruik te maken van de faciliteiten (zwembaden, restaurant, fitness etc).
Gebruikt u voor uw digitaal corona certificaat een testbewijs dan mag deze bij de grensovergang maximaal 24 uur oud zijn, bij aankomst op de camping maximaal 48 uur oud. Voor meer informatie over de pass sanitaire adviseren wij u zich te informeren via website van de overheid.


Eurocamp holidays

Wij houden u op de hoogte

Covid-19 houdt ons nog altijd in zijn greep, dus wij zullen ons uiterste best doen om u zo volledig mogelijk te informeren bij eventuele veranderingen. In het vakantieland, de streek of op de camping. We hebben de meest gestelde vragen over het Coronavirus, uw vakantie en de Corona-voucher voor u verzameld.

Meest gestelde vragen Corona ›

Reisadvies per vakantieland

We raden u aan om op de hoogte te blijven van het overheidsadvies van België.

De Europese Unie heeft ook een website gemaakt met de nieuwste informatie voor reizen naar elk Europees land en met links naar land specifieke Covid-19-richtlijnen.


Reisadvies

Negatief reisadvies, wat nu?

Als 7 dagen voor vertrek blijkt dat uw vakantie niet door kan gaan vanwege negatief reisadvies van de overheid, dan nemen wij uiterlijk 1 week voor vertrek contact met u op. U heeft vervolgens de keuze uit de volgende opties:

1. Boek uw vakantie om
3. Dien een verzoek in voor terugbetaling
4. Kies voor een Eurocamp tegoedbon


Flex & Relax Garantie

Flex & Relax Garantie

Plannen kunnen veranderen in deze buitengewone tijden, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij een buitengewone service in het leven geroepen: de Flex & Relax Garantie. Deze krijgt u gratis bij u een boeking voor 2022. We gaan verder dan ooit om u onbezorgd te laten genieten in een veranderende wereld. Met onder andere Geld Terug Garantie en Omboek Garantie.

Flex & Relax Garantie ›


Eigen medewerkers

Veilig op vakantie

Wij zetten alles op alles om u weer veilig te kunnen verwelkomen op onze campings. We hebben extra gezondheids- en veiligheidsprocessen rondom COVID-19. Daarnaast wordt ons team weer expliciet getraind op de nieuwste protocollen. Uiteraard worden de campings en accommodaties extra grondig gereinigd.


Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30 uur. Via: 03 808 08 80 of via de Live chat op onze website. Bekijk voordat u contact opneemt met ons team onze pagina met meest gestelde vragen. Wellicht vindt u hier het antwoord op uw vragen!