Vakantie Sardinië

Camping Sardinië

Eurocamp campings Sardinië

Sardinië is een bijzonder eiland waar Fransen, Italianen en Spanjaarden hun sporen achter hebben gelaten. Het ruige binnenland van Sardinië bestaat uit bergen, hoogvlakten, grotten en groene dalen. Aan de kust vindt u witte stranden, baaien, door de wind gevormde rotsformaties en blauw, kristalhelder zeewater.

Onze camping op Sardinië is geschikt voor actievelingen. Het ruige landschap afgewisseld met velden nodigt uit tot verkenning. Er zijn natuurreservaten om in te wandelen en ook de bergen van Nuoro en – verder zuidelijk – Gennargentu zijn interessant. Bijna overal kunt u met een gids mee.

Klimmers kunnen zich vanaf onze camping in Sardinië tijdens hun vakantie uitleven op de steile rotsen. Mountainbiken kan op de vele onverharde wegen en herderspaden in het binnenland. Op zee kunt u zeilen, surfen en kajakken en in het kristalheldere water is het op veel plaatsen goed duiken.

Camping Bella Sardinia

Cuglieri , Sardinië - Italië

In een dennenbos, aan een lang, breed zandstrand. Groot zwembad en veel faciliteiten. Geniet van het eilandleven en sportieve activiteiten.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet