Camping vakantie Midden- & Zuid-Italië

Mediterrane zon, zee en cipressen

Als u ooit verliefd bent geworden op Italië, was dat waarschijnlijk in een Toscaans dorp, genietend van een glas Prosecco op een geplaveid plein met uitzicht op de cipressen. Als geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance is Toscane ook nog eens een mekka voor kunstliefhebbers. Een bezoek tijdens uw camping Italië vakantie aan de Galleria degli Uffizi in Florence is dan ook een must.

De glooiende heuvels en dorpjes zijn het ware hart van het land. Tijdens uw camping Italië vakantie vindt u hier het beste eten en de sappigste Chianti. Ook Pisa is een bezoek waard, net als Siena, Sarteano, San Gimignano ... En dan is er nog de Eeuwige Stad. Geen camping vakantie naar Midden Italië is compleet zonder een wandeling door de 2000 jaar oude straten van Rome.

Het kleine Elba aan de kust is ook een zeer speciale vakantie plek met de charmante stad Portoferraio en heerlijke visrestaurants.

Regio's in Midden- & Zuid-Italië

Bezoek tijdens uw camping Italië vakantie het ruige groene Sardinië met eindeloze witte en roze stranden, oude architectuur, straten omzoomd met leuke boetiekjes en dan nog het eten...

Meer over deze regio ›

Sicilië ligt ‘aan de hak van de Italiaanse laars’ en biedt u tijdens uw Italië vakantie een prachtig ruig landschap en eindeloze mediterrane zon.

Meer over deze regio ›

Gaat u op camping vakantie naar het midden van Italië dan vindt u artistieke hoogstandjes in Florence en Rome, klassieke landschappen in Toscane en rustige kustdorpen op Elba.

Meer over deze regio ›