Vakantie Pyreneeën

Camping Pyreneeën

Eurocamp camping Pyreneeën

Naar onze camping in de Pyreneeën gaat u vooral voor het grillige natuurschoon. Loodrechte rotswanden, grotten, gletsjers, groene bergen en een zeldzame bruine beer, het symbool voor de Pyreneeën. In de bergen lopen koeien, schapen en paarden te grazen en hier en daar ligt een plaatsje, waarvan er veel natuurlijke bronnen bezitten.

In deze streek liggen het prachtige Parc National des Pyrénées en het Réserve Naturelle de Nóeuvielle, op een hoogte van 1000 tot 3000 m. In Cauterets en St-Lary zijn informatiebureaus. Aan de Spaanse kant ligt het Parque Nacional de Ordesa. Ook prachtig en heel anders dan de Franse kant.

Bezoek vanaf onze camping in de Pyreneeën het Cirque de Gavarnie. Dit komvormige dal heeft een omtrek van 4 km en de bijna loodrechte wanden zijn 1500 m hoog! U kunt er naartoe wandelen, of een paard of muilezel huren (dat laatste is leuk voor kinderen). Onderweg passeert u ook de Grande Cascade, met 422 m de hoogste waterval van Europa.

Camping Airotel Pyrénées

Luz-Saint-Sauveur , Pyreneeën - Frankrijk

Gemoedelijke camping in een prachtig berglandschap, aan de rand van een natuurgebied. Verwarmd binnenzwembad, Luz St Sauveur op wandelafstand.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet

Camping Le Camp de Florence

La Romieu , Gers - Frankrijk

Deze charmante kleine camping is het perfecte toevluchtsoord, met een heerlijk zwembad, in een minder bekende maar boeiende hoek van Zuid-Frankrijk.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet