Vakantie Gironde & Les Landes

Gironde & Les Landes

Een bezoek aan Gironde & Les Landes

Het gebied boven de Gironde heeft eindeloze gouden zandstranden, frisse zeelucht en veel zon: eigenlijk al genoeg voor een ontspannen vakantie. De enorme golven van de Atlantische branding zijn een sensatie voor surfliefhebbers en bodyboarders. Vanaf onze campings in Gironde bezoekt u ook makkelijk het groene binnenland met vele vestingstadjes en kastelen, of de prachtige eilanden Île de Ré en Île d’Oléron. In de buurt van onze campings in Les Landes vindt u daarnaast kalme, heldere zoetwatermeren. Al zin in een camping Gironde & Les Landes vakantie?

Bekijk direct alle camping Gironde & Les Landes vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie in Gironde & Les Landes in Frankrijk!

Ontdek Gironde & Les Landes

Ontdek Gironde & Les Landes

Kilometers lange stranden, duinen en meren om te ontdekken… Maar ook het schilderachtige vakantie eiland Ile de Ré met zijn stranden, mooie havens en charmante historische stadjes. In het zuiden ligt Gascogne, waar het leven in een langzaam tempo voort sluimert in de slaperige dorpjes, ongerepte natuur en verlaten stranden. Voor wijn en prachtige architectuur kunt u Bordeaux bezoeken.

Feel Gascony & Gironde

Voel Gironde & Les Landes

Voel de kracht van het breken van de Atlantische golfen op de gouden stranden, dwaal door rustige dorpjes middenin wijngaarden en zonnebloemvelden, ontdek de historische dorpen en steden, wandel over de boulevards van bruisende badplaatsen, drijf mee op de stroom van een rivier, proef de lokale cultuur in de mooiste wijnkelders ter wereld.

Proef Gironde & Les Landes

Proef Gironde & Les Landes

Ah, .. eten! Waar zullen we beginnen? Of waar moeten we stoppen? Elke regio kent veel verse gerechten en heerlijke wijnen; van malse steaks in rode wijnsaus tot geitenkazen en heerlijk pittige groente stoofpotten. En dat natuurlijk allemaal vergezeld van een volle rode wijn of frisdroge rosé… al zin in een camping Gironde & Les Landes vakantie?

Gironde & Les landes top 5
Biarritz

Biarritz

De elegante kuststad Biarritz is een erg populaire stad onder vakantiegangers. Met een bijzondere mix tussen ouderwetse architectuur en de nieuwste hotels en casino’s is er in Biarritz voor iedereen iets te vinden. Breng een dag door aan een van de prachtige stranden, waar surfers uit de hele wereld naar toe komen.

Bordeaux

Bordeaux

De indrukwekkende stad Bordeaux staat bekend om haar wijnen en de prachtige architectuur. Deze hoofdstad van de Aquitaine regio is ook een studentenstad, vol met kleding- en antiekwinkels. Proef de oesters in de verschillende bars en restaurants, een echte delicatesse!

Bordeaux vineyards

Bordeaux wijngaarden

Rondom Bordeaux ligt meer dan 965 vierkante kilometer aan wijngaarden. Hier worden de beste wijnen van Frankrijk gemaakt. Of u nu op zoek bent naar volle rode wijnen, verfrissende rosé wijnen of heldere witte wijnen; het is hier allemaal te vinden. Bezoek ook Châteaux Margaux en Mouton Rothschild.

Dune du Pilat

Dune de Pilat

Dune du Pilat is met zijn 140 m hoogte de hoogste zandduin in Europa. De drie kilometer lange duin groeit jaarlijks ongeveer 4,5 meter in de lengte! Vanaf de top van de zandduin heeft u een prachtig uitzicht op het Arcachon Basin en de naaldbossen van Les Landes.

Ile de Re

Ile de Ré

Een dagtocht naar het vakantie eiland Ile de Ré is een heerlijke dag weg. Met haar witte zandstranden en sprankelende zee, is Ile de Ré bijna te mooi om waar te zijn. Blijft u tot in de avond? Vanaf de Saint Martin toren heeft u een prachtig zicht op de ondergaande zon. Een onvergetelijke ervaring!

Het weer in de Gironde & Les Landes