Vakantie Corsica

Camping Corsica

Eurocamp campings Corsica

Corsica is een prachtig eiland vol verrassingen. Een eiland met een bijzondere geschiedenis en een eigen taal en cultuur. Ontdek de rotskusten met kleine baaien, ruige bergen en eindeloze zandstranden tijdens een camping Corsica vakantie.

De Fransen noemen Corsica niet voor niets ‘Île de Beauté’; eiland van de schoonheid. Maar liefst tweederde van het eiland is Nationaal Park en daardoor is Corsica een waar groen paradijs voor de wandelaar. Zoek het avontuur op vanaf de camping Corsica en maak een hikingtocht of volg de wandelpaden die dwars door de bergen van de ene kust naar de andere lopen.

Hoewel Corsica officieel tot Frankrijk behoort, heeft het eiland een unieke geschiedenis en cultuur. Stille getuigen hiervan zijn de Menhirs van Filitosa, de archeologische vindplaats van Aleria, de Genovese burchten en de prachtige barokke kerken van Castagniccia. Ook de Romeinen lieten er hun sporen achter.

Camping Marina d'Erba Rossa

Ghisonaccia , Corsica - Frankrijk

Aan zee, bij prachtige stranden en bij een fantastisch natuurgebied. Prachtig lagunezwembad met uitzicht op zee.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet

Camping Arinella Bianca

Ghisonaccia , Corsica - Frankrijk

Het smaragdgroene water van de Middellandse Zee vormt het decor van dit betoverende Corsicaanse park.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet

Camping Sole di Sari

Sari-Solenzara , Corsica - Frankrijk

Eco-vriendelijke camping in het hart van de bergen. Op loopafstand van de zee, met veel natuurschoon en sportieve activiteiten in de buurt.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet