Camping vakantie Zuid-Frankrijk

Golven, wijn en geurige dennen…

Wie van imposante natuur houdt, moet tijdens een Frankrijk vakantie zeker naar de Ardèche en de Auvergne. Deze regio heeft prachtige bergen met rivieren, kloven, grotten en zelfs vulkanen. Ontdek de rivieren per kano of de kalksteen-kloven op een dagje uit.

De Gironde heeft eindeloze stranden, veel badplaatsen en alle mogelijkheden voor watersport. Verder naar het zuiden, richting Les Landes, wordt het tempo van leven langzamer. Bezoek tijdens uw camping Zuid-Frankrijk vakantie de wijngaarden en proef de beroemde druiven van Bordeaux.

De Pyreneeën ademen frisse lucht en de geur van dennenbossen. De bergpaden zijn ideaal om tijdens uw vakantie te wandelen, te fietsen en de bergdorpen te verkennen.

Regio's in Zuid-Frankrijk

Voor wie houdt van buitenavontuur is een vakantie in de Ardèche ideaal. Interesse in de Romeinse geschiedenis? In de Auvergne komt u er meer van te weten.

Meer over deze regio ›

Corsica is een prachtig eiland vol verrassingen. U vindt er rotsachtige kusten met kleine baaien, ruige bergen en vooral aan de oostkust eindeloze zandstranden.

Meer over deze regio ›

Pak de surfplank in Gironde, proef wijn in Les Landes of ervaar tijdens uw vakantie de rust van het leven op een eiland op Île de Re.

Meer over deze regio ›

In deze regio ontmoet het traditionele Zuiden het eigenzinnige Catalonië. Ontdek de diepe kloven in de bergen of ontspan op de warme zandstranden aan de kust.

Meer over deze regio ›

Een camping vakantie in de Pyreneeën staat voor heerlijk frisse lucht, prachtige landschappen en heerlijk eten.

Meer over deze regio ›

Dompel uzelf onder in glamour aan de Côte d'Azur of doe een stap terug in de tijd tijdens een wandeling door de heuvels en ravijnen in de Provence.

Meer over deze regio ›