• Dichtstbijzijnde strand: Directe toegang

 • Dichtstbijzijnde plaats: Tar 1 km

 • Interessante plaatsen:

  • Novigrad: 11 km
  • Porec: 16 km
  • Rovinj: 39 km
  • Pula: 58 km
  • Opatija: 85 km

Bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur door de leukste evenementen, plaatsen en attracties van de regio te ontdekken. Onze tips voor een dagje uit? Je vindt ze hier!

Dagje uit

Camping Lanterna - Istrië - Waterpark

Aquacolors Waterpark

Dit waterpark ligt op minder dan 17 kilometer van de camping. Er zijn 12 fantastische waterglijbanen, een golfslagbad en een Lazy River van 500 meter (de langste in heel Kroatië). Waterpret gegarandeerd voor het hele gezin!

Camping Lanterna - Istrië - Euphrasius Basiliek

Porec

De levendige stad Poreč is een echte toeristentrekker. Met haar perfect onderhouden historische centrum, paleizen, stadsmuren en basiliek is er genoeg te bewonderen. Poreč is ook dé plek als u op zoek bent naar toprestaurants en een geweldig nachtleven.

Camping Lanterna - Istrië - Pula Amphitheater

Pula

Pula staat bekend om haar grote amfitheater, dat stamt uit de 1e eeuw! Vroeger konden maar liefst 20.000 bezoekers hier gladiatorengevechten bekijken. Tegenwoordig kunt u naar zomerfestivals en concerten in het amfitheater. Een absolute aanrader.

Camping Lanterna - Istrië - Novigrad

Novigrad

Op zoek naar fantastische restaurants en traditionele evenementen? Dan zit u goed in Novigrad! Ontdek de kleine, historische stad met een middeleeuwse uitstraling en oude stadsmuren.

Camping Lanterna - Istrië - Brijuni Safaripark

Brijuni Safaripark

Naast genieten van de prachtige natuur in het Nationale Park Brijuni kunt u ook het safaripark bezoeken. Ontdek de vele exotische dieren, waaronder olifanten, kamelen en zebra's terwijl u met een treintje over het safaripark rijdt.

Camping Lanterna - Istrië - Baredine Grotten

Baredine grot

De spectaculaire Baredine grot is één van de wonders van Istrië. Bewonder de ondergrondse sculpturen, kristallen en kunstwerken. Opvallend zijn de ijspegels die o.a. de maagd Maria en de toren van Pisa weergeven!

Sport & Activiteiten

Zin in een leuke, avontuurlijke activiteit? Ga dan eens quad rijden of off-road karten in ‘Kart Cross’, op 4 km van camping Lanterna. U kunt ’s avonds zelfs een speciaal, modderig parcours rijden.

In de omgeving van de camping:

Sport
Quadrijden 1 km vanaf de camping
Activiteiten
Paardrijden 1 km vanaf de camping
Karten 5 km vanaf de camping
Bootexcursies 1 km vanaf de camping
Watersporten
Duiken 1 km vanaf de camping
Windsurfen 1 km vanaf de camping