Vakantie 2020 - De beste last minute aanbieding

Deze zomer op vakantie!

Wilt u met het hele gezin lekker op vakantie deze zomer? Even helemaal weg, genieten van het buitenleven? Het mag gelukkig weer! En met onze last minute deal wordt het ook nog eens extra voordelig! Boekt u nu, dan profiteert u van voordeel dat kan oplopen tot maar liefst 50% korting! U viert vakantie in de veilige omgeving van uw comfortabele accommodatie, waar u alles voor uzelf heeft. Onze stacaravans hebben een eigen badkamer, een ingerichte keuken, een ruime woonkamer en een groot privéterras. Wij hebben de mooiste campings voor u op een rij gezet, dus wacht niet langer.

Boek nu uw zomervakantie en profiteer van deze Last minute aanbieding. Wilt u in Nederland op vakantie? Bekijk dan onze campings in Nederland.

  1. Last minute aanbieding - tot 50% korting
  2. Vertrekt u binnen een week? Dan profiteert u van de hoogste Last Minute Korting!
  3. Keuze uit ruim 140 campings
  4. Omboeken tot 7 dagen voor vertrek
  5. Plus 10% extra Vaste Klanten korting als u eerder bij ons heeft geboekt

Zoek & boek Last Minutes!


Tips: vertrek binnen 7 dagen

Tips: vertrek binnen 8-14 dagen

Staat uw favoriete vakantie er niet bij?

Zoek dan hieronder uw ideale vakantie. Vul de aankomstdatum, het aantal nachten en uw reisgezelschap in. U zoekt dan naar alle zomervakanties die nog beschikbaar zijn.

Zoek & boek Last Minutes!


Zo werkt de camping Last Minute aanbieding

  • De korting geldt op een selectie van ruim 140 campings.
  • Bent u al eerder met Eurocamp op vakantie geweest? Dan krijgt u bovenop de Last Minute korting 10% Vaste Klanten korting als u actiecode 20VKK10 vermeld! De Vaste Klanten korting geldt op alle campings en accommodaties.
Summer Sale